Arto sooloesiintyjänä

Arton omista lauluista koostuva kokonaisuus ”Ihanaa romantiikkaa” on julkaistu levyllä. Musiikki on tyyliltään suomenkielistä poprock-musiikkia. Tätä ohjelmaa voi tilata kaikenlaisiin tilaisuuksiin.  Säestys hoituu trubaduurihenkisesti kitaralla.

Häihin ja hautajaisiin soveltuu yksinlaulu säestettynä tai ilman. Taustamusaa loihditaan tarpeen tullen, esim. pelimannimusiikki viululla toimii hyvin. Häiden ja erilaisten juhlien viihteeksi  löytyy setit vanhaa tanssimusiikkia tai nuorempaan makuun popimpaa musaa.

Artolla on erikseen lapsille suunnattu, perinteisistä lastenlauluista ja kansanlauluista koostuva konserttikokonaisuus.

Arto ja Syntax Flynn

Arton kanssa keikkailee sopeutuvatyylinen orkesteri Syntax Flynn. Bändiltä taittuu Arton omien laulujen lisäksi vanha tanssimusiikki ja bilemusa. Orkesteri on osoittanut kelvollisuutensa mm. väitöskaronkan, itsenäisyyspäivätanssiaisten ja erilaisten vuosijuhlien tahdittajana. Häihin kokoonpano on aivan erinomaisen paikallaan!

Freija

Freija soittaa suomalaisia kansanlauluja taatulla svengillä ja omalla tyylillään. Yhtyeen levyistä kaksi on äänestetty vuoden kansanmusiikkilevyksi ja SydänJuurilla -albumi sai Emma-palkinnon vuonna 2011. Tutustu lisää ja tilaa keikka yhtyeen verkkosivuilta.
www.freija.fi

Elisa Laiho Acoustic Flow

Kuva: Mikko Nieminen

Pop-musiikin suosikkeja ja Elisa Laihon sävellyksiä raikkaasti ja rytmikkäästi. ”Teidän bändi kuulostaa oikeasti isommalta mitä se on”. Elisa Laiho laulu ja piano, Lissu Elenius kitara, Arto Anttila basso. Elisa Laihon sävellyksiä, kasari- ja ysärihittejä, muutamia Arton biisejä ja tämän hetken radiohittejä.
www.elisalaiho.com


Kaustisen Hääkuoro

Jo yli 50 vuoden ikään ehtinyt, elinvoimainen kansanmusiikkikuoro.
www.haakuoro.fi