Teen hoitotyötä, jossa yhdistyvät hieronta, hermorata- ja sidekudoskäsittely sekä juuriltani Kaustiselta ammennettu jäsenkorjaus.

Hoidon tavoitteena on vaivan poistaminen, tästä lienee kansanparannuskin saanut nimensä. Pyrin välttämään tarpeetonta voiman käyttöä ja pyrin hyödyntämään asiakkaan omaa voimaa ja omia tuntemuksia hoidon toteuttamisessa.

Mielestäni keho on herkkä instrumentti, jota täytyy kohdella arvokkuudella ja kokonaisuutena. Jäsenkorjauksen ajatus siitä, että selkävaivan aiheuttaja löytyy usein raajasta ja päinvastoin, on mielekäs. Monesti on tarpeen vapauttaa vaikkapa hermoa puristava jumitus nilkasta, että saadaan ylempänä sijaitsevat lihakset rentoutumaan ja hieronta tehoamaan parhaalla tavalla.

Luonnollisesti on mahdollista tehdä vain rentouttava hieronta, kun sille on tarve.

Teen mielelläni kotikäyntejä ja yrityskäyntejä. Soittoreissuilla ja bussinajojaksoilla Espoossa ollessani minulla on useimmiten tätä varten matkahoitopöytä mukana. Olen käynyt lisäämässä työhyvinvointia mm. helsinkiläisten ravintoloiden henkilökunnille. Minulla on vastaanotto myös työhuoneessani kotona Kaustisella.

Ota yhteyttä, sovitaan hoitokäynnistä.

Hinnasto:
30min 25euroa
31-45min 35euroa
46-60min 45euroa
yli 60min 60euroa

Hinnat sisältävät alv 24% toistaiseksi.