Arto Anttila on laulaja, multi-instrumentalisti ja monitoimimies. Hän on valmistunut Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolta musiikin maisteriksi. Hänen pääinstrumenttinsa on basso. Keikkakelpoinen soittotaito hänellä on myös saksofonin soitossa. Artoa on kuultu viulupelimanninakin ja komppaaminen häneltä sujuu tarvittaessa kielisoittimilla ja pianolla.

Arto laulaa mielellään itseään säestäen sekä hoitaa homman myös tanssi- ja bilebändin solistina. Arto on tehnyt paljon yhtye- ja kuorolaulua sekä toiminut näissä yhteyksissä laulunjohtotehtävissä mm. Lauluyhtye Version taiteellisena johtajana yhtyeen perustamisesta 2003 helmikuuhun 2012 ja Kaustisen Hääkuoron taiteellisena johtajana 2010 alkaen.

Heinäkuusta 2012 kesäkuuhun 2015 Arto työskenteli kolmivuotisen kauden Kansanmusiikkiyhtye Tallarin johtajana.

Talven 2015-16 Arto toimi Pohjanmaan taidetoimikunnan myöntämän puolivuotisen työskentelyapurahan turvin tehden mm. omia lauluja. Työn tuloksena syntyi Arton ensimmäinen soololevy ”Ihanaa romantiikkaa”. Linkki Retrokki-blogin levyarvioon tässä.

Heinäkuusta joulukuuhun 2017 Arto työskenteli toistamiseen Pohjanmaan taidetoimikunnan myöntämällä työskentelyapurahalla tehden omia biisejä, sävellyksiä Anna Anttilan runoihin, sovituksia kuorolle ja erilaisia taiteellisia projekteja.

Arto toimii välillä kuljetusalalla, linja-autokortti ja raskaan kaluston EU-koulutukset sekä taksinajoluvat Helsinkiin sekä Kaustiselle ovat hänellä voimassa.

Ajan Musiikin laitteilla onnistuu Artolta myös äänitys ja äänentoistopalvelu.

Arto on pitänyt luentoja aiheesta äänenkäyttö ja -huolto. Niistä palaute on ollut kiittävää.

Hieronta ja jäsenkorjaus ovat kuuluneet Arton töihin jo Ajan Musiikin alusta asti. Kotikäynnit ja yrityskäynnit pääasiassa pk-seudulla ja oma vastaanotto kotona Kaustisella ovat merkittävä osa Ajan Musiikin toimintaa. Parhaillaan Arto syventää työn ohessa opiskelemalla osaamistaan klassisessa hieronnassa.