Teen klassista hierontaa ja urheiluhierontaa. Tarvittessa myös juuriltani Kaustiselta ammennettua jäsenkorjausta. 

Mielestäni keho on herkkä ja arvokas psykofyysinen kokonaisuus. Esimerkiksi selkävaivan aiheuttaja löytyy usein alaraajasta. Katson ihmistä toiminnallisena kokonaisuutena ja täydennän hieronnan hoitavaa vaikutusta suostuttelevalla käsittelyllä.

Minulla on vastaanotto Kaustisella. Teen myös kotikäyntejä ja yrityskäyntejä. Soittele tai meilaa, sovitaan porukallenne oma päivä!

Purentalihasten hieronta. Erikoiskäsittely purentalihaksistolle. Tästä voi olla suuresti hyötyä bruksaajille, hammasta öisin narskuttaville, purentakiskon käyttäjille ja joissain tapauksissa myös purentaperäisestä korvien soimisesta kärsiville. Valitse alta ”Purenta tai Lymfa”, kun tulet purentalihasten hierontaan. Mainitsethan asian myös varauksen viestikentässä. Hoito kestää asiakkaan tilanteen mukaan n. 60min.

Lymfanestekiertoa tehostava hieronta aktivoi merkittävästi kehon omaa imunestejärjestelmää ja lisää kudoksiin kertyneen ylimääräisen nesteen poistumista tehokkaasti. Käsittely aktivoi parasympaattista hermostoa. Otteet ovat kevyitä ja hellävaraisia.  Valitse ”Purenta tai Lymfa” ajanvarauksessa ja mainitse viestikentässä Lymfa. Hoito kestää asiakkaan tilanteen mukaan n. 60min.

Sidekudos-hermorata-lihaskäsittely on ilman öljyä vaatteen läpi tehtävä käsittely. Hoitoon voidaan yhdistää myös jäsenkorjausta. Tällä käsittelyllä voidaan tehokkaasti hoitaa itsepintaisiakin tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Valitse ajanvarauksessa ”yhdistelmähoito”.

 AJAVARAUS KÄTEVÄSTI TÄSTÄ:

 

(Jos ajanvaraus yllä ei toimi, kokeile tästä. Joillain laitteilla aikoja ei vain tule näkyviin. Siinä tapauksessa kannattaa soittaa. )

Hinnasto (1.1.2022):

Puolihieronta (n. 50min): 50e
Osahieronta 30-45min: 40e
Yhdistelmähoito (75-90min): 70e
Jäsenkorjaus-hieronta (max. 30min): 30e

Purenta tai Lymfa (max. 60min): 60e  

Maksu onnistuu kortilla tai käteisellä.

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta laskutetaan 50% hoidon hinnasta.