Teen klassista hierontaa ja urheiluhierontaa. Tarvittessa myös juuriltani Kaustiselta ammennettua jäsenkorjausta.  Saatavana myös purentalihaksiston hierontaa.

Mielestäni keho on herkkä ja arvokas psykofyysinen kokonaisuus. Esimerkiksi selkävaivan aiheuttaja löytyy usein alaraajasta. Katson ihmistä toiminnallisena kokonaisuutena ja täydennän hieronnan hoitavaa vaikutusta suostuttelevalla käsittelyllä.

Minulla on vastaanotto Kaustisella. Teen myös kotikäyntejä ja yrityskäyntejä. Reissuilla minulla on useimmiten matkahoitopöytä mukana.  Soittele tai meilaa, sovitaan porukallenne oma päivä!

Purentalihasten hieronta. Erikoiskäsittely purentalihaksistolle,  josta voi olla suuresti hyötyä bruksaajille, hammasta öisin narskuttaville, purentakiskon käyttäjille ja joissain tapauksissa myös purentaperäisestä korvien soimisesta kärsiville. Valitse alta ”yhdistelmähoito”, kun tulet purentalihasten hierontaan. Mainitsethan asian myös varauksen viestikentässä.

!! HUOM !! Välillä hieronta-ajat tulevat näkyviin tosi myöhään, koska saan tietää muista töistä vasta viimetingassa. Kannattaa tosiaan käydä vielä edellisenä iltana katsomassa, olisiko hieronta varattavissa. Samasta syystä saatan joutua yksittäisiä varattuja aikoja muuttamaan, jotta saan päällekkäisyydet vältettyä. Kiitos ymmärryksestä!

 YKSITTÄINEN AJAVARAUS KÄTEVÄSTI TÄSTÄ:

 

(Jos ajanvaraus yllä ei toimi, kokeile tästä. Joillain laitteilla aikoja ei vain tule näkyviin. Siinä tapauksessa kannattaa soittaa. )

Hinnasto (15.5.2019):
Kokohieronta (100-110min): 80e
Puolihieronta (n. 50min): 45e
Osahieronta 30-45min: 35e
Yhdistelmähoito (75-90min): 60e
Jäsenkorjaus-hieronta (max. 30min): 25e

Maksu onnistuu kortilla tai käteisellä.

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta laskutetaan 50% hoidon hinnasta.