Olen koulutettu urheiluhieroja. Tarvittessa teen myös juuriltani Kaustiselta ammennettua jäsenkorjausta. 

Urheiluhieronta on riuskaotteista hierontaa työn tai liikunnan rasituksesta jumittuneille lihaksille. Hieronnassa käytetään voittopuolisesti kyynärvartta, kyynärpäätä ja kämmentä. Mahdollisuus myös kilpaurheilijalle suoritukseen valmistavaan tai suorituksesta palauttavaan hierontaan.

Jäsenkorjaus-hieronta keskittyy tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamiseen. Esimerkiksi alaselkävaivat, olkapää- ja polvivaivat, nilkan tai ranteen sijoiltaanmeno. Käsittelyssä yhdistyvät nuorena oppipoikana opitut jäsenkorjaus ja pehmytkudos-hermoratakäsittely sekä koulutetun hierojan ammattitaito.  

Purentalihasten hieronta. Erikoiskäsittely purentalihaksistolle. Tästä voi olla suuresti hyötyä bruksaajille, hammasta öisin narskuttaville, purentakiskon käyttäjille ja joissain tapauksissa myös purentaperäisestä korvien soimisesta kärsiville. Hoito kestää asiakkaan tilanteen mukaan max 50min.

Lymfanestekiertoa tehostava hieronta aktivoi merkittävästi kehon omaa imunestejärjestelmää ja lisää kudoksiin kertyneen ylimääräisen nesteen poistumista tehokkaasti. Käsittely aktivoi parasympaattista hermostoa. Otteet ovat kevyitä ja hellävaraisia. Kesto max 50min.

 AJAVARAUS KÄTEVÄSTI TÄSTÄ:

 

(Jos ajanvaraus yllä ei toimi, kokeile tästä. Joillain laitteilla aikoja ei vain tule näkyviin. Siinä tapauksessa kannattaa soittaa. )

Hinnasto (7.4.2023):

Urheiluhieronta (n. 50min): 50e
Jäsenkorjaus-hieronta (35-55min): 60e
Purenta tai Lymfa (max. 50min): 60e  

Maksu onnistuu kortilla tai käteisellä.

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta laskutetaan 50% hoidon hinnasta.