Uuden vuosisadan laulut  soivat jälleen, hieman uudella tavalla vain! Alunperin tämä Uuden vuosisadan laulut on isännöimäni lauluntekijäklubi, joka ”kiertää yli satavuotiasta Suomea ja tuo esiin uusia lauluja maan seuraavalle vuosisadalle, tekijöiden itsensä esittäminä”. Ideanani matkustaa eri puolille maata muusikkoystävieni luo järjestämään tilaisuus esiintyä yhdessä.

Nyt uuden vuosisadan laulut ovat lisäksi myös omaa laulu- ja instrumentaalimusiikkiani. Koronavirusepidemian aiheuttama runsas oleilu kotistudiossa tuottaa hiljaa tulosta ja saan ulos esiin vuosisatoja vanhaan, kohta jo Unescon maailmanperintökohteeksikin luokiteltavaan ”Kaustislainen viulunsoitto” -perinteeseen kytkeytyviä uusia omia säveliäni: Omaa perinnettä. Ensivaiheessa nämä tulevat esiin Youtube-kanavallani moniraitaäänityksinä ja monikuvaesityksinä. Uuden vuosisadan laulut nyt siis myös elävinä kuvina. Kannattaa tsekata!

Kevään 2017 aikana kiertänyttä lauluntekijäklubia tuki kuluissa myös Musiikin edistämissäätiö.

Huhtikuussa 2017 klubi kuultiin seuraavasti:
5.4.2017 klo 20, Helsinki, Steam Hellsinki. Arto Anttila, Anssi Känsälä ja Matti Laitinen. Vapaa pääsy.
6.4.2017 klo 19, Perheniemi, Haaviston seuratalo. Arto Anttila, Anssi Känsälä ja Matti Laitinen. Liput 15 euroa ovelta.
7.4.2017 klo 19, Hollolan Miekkiö, Seuratalo Kisala. Arto Anttila, Anssi Känsälä ja Matti Laitinen. Liput 12 euroa ovelta.

Toukokuussa 2017 klubi kuultiin seuraavasti:
3.5.2017 klo 20, Helsinki, Steam Hellsinki. Arto Anttila, Elisa Laiho ja Laura Sippola. Vapaa pääsy.
4.5.2017 klo 19, Riihimäki, Vihreä Talo.  Arto Anttila, Elisa Laiho ja Anssi Känsälä. Liput 15euroa ovelta / 10euroa ennakkoon: olli at vihreatalo.fi
5.5.2017 klo 19, Hollolan Miekkiö, Seuratalo Kisala. Arto Anttila, Elisa Laiho ja Laura Sippola. Liput 12 euroa ovelta.