Arto sooloesiintyjänä
Arton omista lauluista koostuva kokonaisuus ”Ihanaa romantiikkaa” on julkaistu ihan levylläkin. Musiikki on tyyliltään suomenkielistä poprock-musiikkia, joku on luonnehtinyt iskelmäksikin. Tätä ohjelmaa voi tilata kaikenlaisiin tilaisuuksiin.  Säestys trubaduurihenkisesti kitaralla.
Häihin ja hautajaisiin soveltuu yksinlaulu säestettynä tai ilman. Taustamusaa loihditaan tarpeen tullen, esim. pelimannimusiikki viululla toimii hyvin. Häiden ja erilaisten juhlien viihteeksi  löytyy setit vanhaa tanssimusiikkia tai nuorempaan makuun popimpaa musaa.

Artolla on erikseen lapsille suunnattu, perinteisistä lastenlauluista ja kansanlauluista koostuva konserttikokonaisuus.

Arto ja Syntax Flynn
Arton kanssa keikkailee tarvittaessa sopeutuvatyylinen orkesteri Syntax Flynn. Bändiltä taittuu Arton omien laulujen lisäksi vanha tanssimusiikki ja bilemusa. Orkesteri on osoittanut kelvollisuutensa mm. väitöskaronkan, itsenäisyyspäivätanssiaisten ja erilaisten vuosijuhlien tahdittajana. Häihin kokoonpano on aivan erinomaisen paikallaan!

Syntax Flynnistä on nyt myös pelimanniversio. Saat perinteiset pelimannit häihin ja juhliin. Kaksi viulua ja harmooni. Tarvittaessa myös yksinlaulua ja ohjelmaa kirkkoon. Häävalsseissa ja juhlan ohjelmanumeroissa kuuntelemme toiveitanne mieluusti.

Freija
Freija soittaa suomalaisia kansanlauluja taatulla svengillä ja omalla tyylillään. Yhtyeen levyistä kaksi on äänestetty vuoden kansanmusiikkilevyksi ja SydänJuurilla -albumi sai Emma-palkinnon vuonna 2011. Tutustu lisää ja tilaa keikka yhtyeen verkkosivuilta.
www.freija.fi