Arto sooloesiintyjänä
Arton omista lauluista koostuva kokonaisuus ”Ihanaa romantiikkaa” on julkaistu levyllä. Musiikki on tyyliltään suomenkielistä poprock-musiikkia. Tätä ohjelmaa voi tilata kaikenlaisiin tilaisuuksiin.  Säestys hoituu trubaduurihenkisesti kitaralla.
Häihin ja hautajaisiin soveltuu yksinlaulu säestettynä tai ilman. Taustamusaa loihditaan tarpeen tullen, esim. pelimannimusiikki viululla toimii hyvin. Häiden ja erilaisten juhlien viihteeksi  löytyy setit vanhaa tanssimusiikkia tai nuorempaan makuun popimpaa musaa.

Artolla on erikseen lapsille suunnattu, perinteisistä lastenlauluista ja kansanlauluista koostuva konserttikokonaisuus.

Arto ja Syntax Flynn
Arton kanssa keikkailee sopeutuvatyylinen orkesteri Syntax Flynn. Bändiltä taittuu Arton omien laulujen lisäksi vanha tanssimusiikki ja bilemusa. Orkesteri on osoittanut kelvollisuutensa mm. väitöskaronkan, itsenäisyyspäivätanssiaisten ja erilaisten vuosijuhlien tahdittajana. Häihin kokoonpano on aivan erinomaisen paikallaan!

Syntax Flynnistä on nyt myös pelimanniversio. Saat perinteiset pelimannit häihin ja juhliin. Kaksi viulua ja harmooni. Tarvittaessa myös yksinlaulua ja ohjelmaa kirkkoon. Häävalsseissa ja juhlan ohjelmanumeroissa kuuntelemme toiveitanne mieluusti!

Freija
Freija soittaa suomalaisia kansanlauluja taatulla svengillä ja omalla tyylillään. Yhtyeen levyistä kaksi on äänestetty vuoden kansanmusiikkilevyksi ja SydänJuurilla -albumi sai Emma-palkinnon vuonna 2011. Tutustu lisää ja tilaa keikka yhtyeen verkkosivuilta.
www.freija.fi

Elisa Laiho Acoustic Flow
Pop-musiikin suosikkeja ja Elisa Laihon sävellyksiä raikkaasti ja rytmikkäästi. ”Teidän bändi kuulostaa oikeasti isommalta mitä se on”. Elisa Laiho laulu ja piano, Lissu Elenius kitara, Arto Anttila basso. Elisa Laihon sävellyksiä, kasari- ja ysärihittejä, muutamia Arton biisejä ja tämän hetken radiohittejä.
www.elisalaiho.com

Kaustisen Hääkuoro
Jo yli 50 vuoden ikään ehtinyt, elinvoimainen kansanmusiikkikuoro.
www.haakuoro.fi

Jesse Kaikuranta ja Tallari: Lauluni
Laulaja Jesse Kaikuranta tulkitsee heinäkuussa 2018 julkaistulla albumilla mielikansanlaulujaan kansanmusiikin ammattiyhtye Tallarin kanssa. Arto on tässä produktiossa muusikkona ja levyn miksaajana sekä tuottajana. Julkaisukiertueen konsertit voi tilata Ajan Musiikin kautta kaudella 2018-19. Levyä voi ostaa tämän sivuston verkkokaupasta.

Tallarin kotisivu on www.tallari.net