Festarit suoritettu :)

Nyt on Kaustisen juhlat tältä vuodelta keikkailtu. Olo on huojentunut, tänä vuonna oli enempi semmosta työn tuntua ja vastuu Mysteerion musiikeista painoi aika tavalla. Myös Hääkuoron keikat täytyi erinäisistä muuttuvista tekijöistä huolimatta hoitaa kunnollisesti.

Mielestäni pärjäsimme hienosti. Parilla kuoron keikalla jopa oma ihokarvamittari kertoi onnistuneista tunnelmista kesken laulun. Se oli juhlava tunne.

Mysteerion ensimmäinen esitys meni äänitekniikan kanssa taisteluksi, liikaa virheitä tapahtui sillä puolella. Onneksi jälkimmäinen esitys onnistui siltäkin osin ja keikasta jäi hyvä mieli. Kiitos ihan kaikille esiintyjille ja tekijöille!

Omalta osalta koin tyydyttäväksi sen, että asetuin alttiiksi ja epämukavuusalueelle, reilusti, laulamalla yksin ja soittamalla viulua yksin n. 2000 ihmisen edessä keskellä festivaaliareenaa. Ylitin omia rajojani reilusti ja olen lopputulokseen ihan tyytyväinen. Kiitos kaikille palautetta antaneille. Olen kuullut ja ottanut sananne muistiini hyvällä mielellä.

Nyt ansaittu lomaviikko ja sitten 22.7. taas jatkan kaikkien töiden merkeissä, palataan silloin jälleen asiaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *