Uudet sivut, uudet tuulet ja uusia tuotteita :)

Tämä viikonloppu vietettiinkin tiiviisti uusien verkkosivujen tekemisen parissa. Tekemistä riitti, kun lukuisia uudelleenasentamisia ja sen sellaisia asiaan kuuluvia vastuksia tuli eteen. Kaikesta on toistaiseksi selvitty ja nyt on nähtävillä upouudet sivut. 🙂

Myös Kauppa on nyt uusi ja vihdoinkin tilaus ja maksaminen ovat helppoja ja toimivia. Tämä onkin tärkeää, koska huomisesta maanantaista alkaen voit tilata uuden uutta Jesse Kaikurannan ja Tallarin ”Lauluni” levyä tältä sivustolta.

Levy on monella tapaa minulle tärkeä. Olenhan kuitenkin taannoin ollut koko elinvoimallani Tallarin toimintaa tekemässä. Nyt sain arvokkaan pyynnön tulla mukaan levylle muusikkona ja vielä merkittävämpää on se, että levy on minun äänittämäni ja miksaamani. Tuottamiseenkin annoin oman panokseni. Uskallan ylpeänä kertoa tehneeni niin hyvän levyn, kuin vain käytettävissä olevan ajan puitteissa osasin.  Suosittelen lämpimästi: Kannattaa tilata ja kuunnella!

Vielä kerran tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihini. Tervetuloa seuraamaan blogiani, jota aion kehittää aktiivisesti. Postauksiani voi tästä alkaen myös kommentoida, ilahdun jos syntyy keskusteluja. Anna myös palautetta, jos huomaat sivustolla jotain, mikä ei ole kohdallaan tai huomaat jotain parannettavaa.

Nyt lähden valmistautumaan kohti tulevaa Kaustisen Folk Music Festival -viikkoa. Ainakin Hääkuoron konsertit tiistaina (Iholla) ja torstaina (kko) kannattaa tulla kuuntelemaan. Jessen ja Tallarin levynjulkkari lauantaina (Ktk) on myös varmasti hieno tapaus.

Nähdään ja kuullaan!

Arto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.