Vanhojen sivujen ”kuulumiset”

04.07.2018 -Arto
Wow! Käsissäni on nyt uunituore Jesse Kaikuranta ja Tallari: Lauluni -levy. Ensi viikolla sitä saa!! 🙂

02.07.2018 -Arto
Käväistiinpä Kaustisen pelimanniyhdistyksen ja Hääkuoron yhteisellä reissulla Taalainmaalla Leksandissa. Oltiin liikkeellä kahden linja-auton vahvuudella, toinen autoista uudenkarhea 17 paikkainen sprintteri, jolla ajoin välit Leksandista Kapellskäriin ja Naantalista Kaustiselle. Oli niin hupaisat jutut porukalla kyydissä, että aivan katketakseen sai nauraa. Todella onnistunut reissu myös esiintymisten puolesta ja jäi hyvä mieli sekä tuli tutustuttua lähemmin moniin ihmisiin, vanhoihin ja uusiin tuttuihin.

Nyt sitten pieni hengähdys ja valmistautuminen ensi viikon festareihin Kaustisella. Nähdäänhän keikoilla!

24.06.2018 -Arto
Oltiin hääkeikalla juhannusaattona Tallarista tuttujen Katrin ja Sampon kanssa. Esiinnyimme ensin kirkossa, häämarssi saksofoni-viulu-urut, laulunumeroita ja viulumarssilla ulos. Hääpaikalla tervetulomusiikkia, ruokailun ja kahvin taustamusiikkia, ohjelmanumeroita, häävalssit huutokatrillin säestykset.

Eniten olin harjoitellut morsiamen siskon laulun säestystä sähkökitaralla, se meni ihan hyvin. Eniten nautin viulun soittamisesta -tuntikaupalla pelimannimusiikkia, tuli yhdessä muisteltua monta jo mielestä pois häipynyttä kappaletta. Oli myös mukava päästä laulamaan yksin ja soittamaan fonia kirkossa, sielä on niin hyvä akustiikka.

Jos tarvitset perinteistä pelimannihääohjelmaa, pystyn sellaista toimittamaan. Välttämättä en saa mukaan kiireisiä Katria ja Sampoa (niin helppoa ja mukavaa kuin yhdessä olikin soittaa), mutta pyydän sitten muita. Onneksi pelimannituttuja vielä on.

Tilaa siis rohkeasti pelimannit häihin!
puh. 040-5512221

15.06.2018 -Arto
Ai että, nyt ollaan jo lähellä seuraavan levyn julkistamista. Teaser-video Jesse Kaikurannan ja Tallarin ”Lauluni” -levystä nyt kuunneltavissa juutuupissa!

20.05.2018 -Arto
Lämpimät terveiset täältä asuntovaunusta. Työmatkat ovat kyllä mukavampia näin 🙂

Jesse Kaikurannan ja Tallarin ”Lauluni” -levynjulkaisukiertueen keikkoja voit nyt sopia minun kanssani. Kaikenlaiset ehdotukset konsertiksi otan vastaan ja katsotaan millaista kiertuetta saamme näistä sommiteltua.

Ajoin toissapäivänä pikkubussilla tilausajoa länsimetron tunnelityömaalla. Kyydissä 17 pomoa. Tunnelissa oli mielenkiintoista vaikkakin pimeää ja paikoin tosi ahdasta ajaa. Pinnalle takaisin päästyämme matkustajat jalkautuivat työmaata tutkimaan ja jäin heitä odottamaan auton luo. Siinä auton kylkiä ahtaan tunnelin jäljiltä tutkiessani pysähtyi viereeni rakennusmies kurottajalla trukkipiikkien kanssa. Hän avasi oven ja sanoi: ”Siellä on kahvia, oikeanpuoleinen parakki. Maitoa on jääkaapissa. Sulla on aikaa juoda, kun herrat lähti kävelylle.” Kiitin äimistyneenä. Koin jotain täysin odottamatonta arvostusta, kunnioitusta ja solidaarisuutta. En ollutkaan täysin mitätön ja arvoton, sivistymätön moukka kuljettaja niinkuin yleensä. Joku otti minut huomioon ja ajatteli minusta myönteisesti. Se työmaakeittimen kahvi maistui paremmalta kuin yksikään kahvi vuosikausiin on maistunut! Tämä nimettömäksi jäänyt työmies jätti minuun pysyvän vaikutuksen.

Miksi kirjoitan tästä mikroblogiini? Koska välittömästi en vielä saanut tästä laulun tekstiä aikaiseksi. Ja koska koen, että tämä kertoo jotain olennaista minusta, työelämästäni ja inhimillisyydestä kovan mailman keskellä. Se kertoo minulle jotain kiteytynyttä suomalaisesta yhteiskunnasta. Koin jotain suurta aivan yllättäen.

08.05.2018 -Arto
Heii! Mainiota kevättä. Nyt onkin jo alkanut hiljaisen talven jälkeen tapahtua enemmän kaikenlaista. Kesän keikkoja varten treenailu on yhtäkkiä pinnalla. Jessen ja Tallarin levy on masteroitu ja kansivalokuvaus huomenna. Toinen, Hanni Auteren, levytys tuli jo hyvään pohjavaiheeseen viime viikolla ja Freijan balladilevy on myös hyvää vauhtia valmistumassa.

Tempaudun tästä vielä bussin rattiinkin hetkeksi, jotta on sitten taas talven varalle vähän säästöjä sukan varressa.

Jos vaan tarvit bändiä keikoille niin täältä pesee: Freija, kansanmusiikkia aikuisille ja lapsille. Jesse Kaikuranta ja Tallari: Kansanlauluja nuoreen ja aikuiseen makuun. Voit myös tilata Jessen ja Arton duona, ohjelmassa kansanlaulujen ohella Jessen hittejä ja muuta kevyttä musiikkia. Kaustisen Hääkuoro lähtee mielellään konsertoimaan johdollani joko kansanlauluilla tai kirkkokonserttiohjelmallaan. Hääbändiksi voit tilata Arton soolona tai Syntax Flynn -bilebändin kanssa. Elisa Laiho Acoustic Flow tulee lämmöllä esittämään kasarihittejä ja Elisan omia biisejä akustisella triosoundillaan monenlaisiin tilaisuuksiin.

Tilaa ihmeessä!

Ja kyllä hierontaakin teen edelleen entiseen malliin, varaa aika tai sovitaan kotikäynti! (Myös Uudenmaan alueella.)

08.04.2018 -Arto
Hei kaikille!

Viime päivityksestä vierähtikin nopsaan kuukausi. Uppouduin levyn miksauksiin ja nyt olen juuri ensimmäisiä testimastereita avaamassa ja kohta kuuntelemassa tuosta Jessen ja Tallarin levystä. Jännittää ja toisaalta on energiaa vapauttavaa saada projekti lopulta valmiiksi asti.

Minulla on nyt myös matkakoti. On työreissuilla levollisemmat yöt ja ei tarvi väsyneenä ajaa perille asti, kun voi mennä vaunuun nukkumaan ja jatkaa levänneenä.

Keikkakalenteri on vaan kovin tyhjä tulevalle kesälle. Suorastaan pelottavan tyhjä.

Eli hox hox: Hyvää ohjelmaa on nyt tarjolla tarjoushinnoin kaikenlaisiin kesän juhliin ja tapahtumiin! Hääbändi häihin. Yksinlaulua häihin ja hautajaisiin. Duo Jesse Kaikurannan kanssa erilaisiin tilaisuuksiin. Freija laadukasta kansanmusiikkia tai lastenkonserttia arvostavalle. Kaustisen Hääkuoro kuoromusiikin ystäville. Rohkeasti yhteydenottoa tekemään vain!

Toki olen valmis tekemään myös hieronta-hoitokäsittelyreissuja, kannattaa tilata isommalle porukalle het kerralla.

Ja pienet äänentoistokeikat ovat tervetulleita myös!

Nyt luurit ja kaiuttimet laulamaan, niin saadaan levy valmiiksi… Pidetään yhteyksiä!

02.03.2018 -Arto
Hei vain ja hyvää maaliskuuta! Saatiin hyvin äänitettyä Tallarin ja Jessen levyn pohjasessiot jo. Päälleäänityksiä vielä on tiedossa. Parhaillaan editoin biisejä ja miksailen alustavasti kuunneltavaan kuosiin. Kivalta kuulostaa moni juttu jo 🙂

Ens viikolla tehään muutaman päivän kiertue Freijan kanssa. Se on ihan sairaan mukavaa myös, kun sillä porukalla ollaan oltu vähän hissukseemmin viime aikoina.

Kesäksi on tiedossa monenlaista puuhaa bussinajosta aina Hääkuoron johtamiseen Ruotsissa. Vielä mahtuu kalenteriin kumminkin soittohommia, kannattaa soittaa ja tilata! Kuulemisiin pian taas!

14.02.2018 -Arto
Hyvää ystävänpäivää! Tällä viikolla on kyllä kivaa, kun olen töissä pitkästä aikaa Tallarin kanssa ja Jesse Kaikurannan myös. Huomenna torstaina 15.2. meillä on konsertti Kaustinen-salissa ja ensi viikolla mun olis tarkoitus äänittää tästä materiaalista levy -on jännää 🙂 Toivottavasti kaikki kamat ja ohjelmistot toimii ja saadaan sujuvasti musiikki purkkiin. Tulkaahan kuuntelemaan keikka!

02.02.2018 -Arto
Heii! Viime viikko meni Freijan levyn ja keikkojen parissa. Tän viikon oon täällä taas kehittänyt kaikenlaista. Hääkuorolla on luvassa jälleen hienoa konserttiohjelmaa tällä kaudella, omia biisejä edistän vähitellen ja onneks flunssakin kohta on kokonaan pois. Kivaa viikonloppua kaikille! Kevättä kohti!

09.01.2017 -Arto
Hyvää alkanutta vuotta! Täällä aika kuluu kuin siivillä studiosovellusten haltuun ottamisen parissa. Onpa inspiroivaa kertakaikkiaan ja tosi haastavaa. Jee!

28.12.2017 -Arto
Tässä olen viettänyt aikaa kuluneen vuoden kirjanpitojen parissa ja samalla kerrannut mennyttä ja miettinyt mitä eespäin. Olen miettinyt, mihin keskittyä, mitä edistää, missä kehittyä työllistyäkseni tuloksellisemmin.

Muinaiset musiikin maisterin opintoni ovat yhtäältä varsin klassiset. Pianonsoitto C, kontrabassonsoitto B, teoria 3, solfa A, historiat ja niin edelleen. Lauluopinnot. Pedagogiikat. Ja toisaalta on sitten ne kaikki kevyen musiikin opinnot mukalla tietysti myös. Tausta pelimannimusiikin parissa viululla, sotilassoittoa saksofonilla ja niin edelleen.

Suurin osa opinnoista keskittyi siihen, kuinka asioita tehdään oikein, virheettömästi. Kuitenkin musiikin olisi tarkoitus koskettaa, liikuttaa, viehättää ja viihdyttää kuulijaa. Vaikuttaa häneen. Katsoin juuri aihetta käsittelevän videon, johon laitan linkin tuohon painikkeeseen alle. Painavaa pohdintaa heittäytymisestä keikalla.

Omana tavoitteenani uralla on ilmaista itseäni ja tehdä musiikin parissa asioita, jotka koskettavat ja saavat kuulijassa aikaan elämyksen. Uskon, että sellaisella sisällöllisesti rikkaalla tavalla tehtynä musiikkini voi olla nautittavaa ja kiinnostavaa.

Nyt mietin, mistä lähtisin etsimään oppia. Mitä kehittäisin seuraavaksi? Kuinka tulisin niin hyväksi muusikoksi, että tuotantoni kiinnostaisi kuulijoita laajemmin kuin nyt? Kuinka osata jotain erityistä ja päästä esiin?

Sooloalbuminin Ihanaa Romantiikkaa taannoin ei mainittavammin breikannut. Joulujuhlana-singleä on kuunneltu spotifyssa nyt 96 kertaa, markkinointiponnisteluistani huolimatta. Yhdessä nämä levyt ovat kerryttäneet jo 0,86euroa tuloa spotify-soittokerroillaan.

Tulevana vuonna pyrin parantamaan laatuani ja kiinnostusta siten, että tuo tuotto nousee yli euroon. Se nimittäin on tilityksen minimiraja ja himoitsen jo niitä neljää makaroonipussia, jotka sillä tarjouksesta saa! Vai hetkinen… pitäiskö kuitenkin säästää tuotto, sillähän saa jo puolet postimerkistä seuraavan promolevyn lähettämiseen jollekin radioasemalle…? No mietitään rauhassa…

Nyt takaisin itse asiaan ja laadun parantamiseen. Kiitos kun kävit lukaisemassa kuulumisia! Käväise kuuntelemassa musaa myös?

Iloa ja valoa!

26.12.2017 -Arto
Kiitos kaikille Joulujuhlana-raitaan tutustuneille!
Onnekasta tulevaa vuotta!

Uudelle vuodelle toivon, että soitto- ja laulutaidoilleni olisi entistäkin enemmän käyttöä ja keikkoja siunaantuisi.

Ajattelen asiakaspalautteen perusteella myös, että käsilläni onnistuu tuloksellinen hoitaminen ja hieronta varsin kelvollisesti. Toivottavasti yhä useampi löytää tämän mahdollisuuden ja työllistää minua tulevana vuonna.

Kaikkea hyvää!

23.12.2017 -Arto
Kiitos kaikille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille kuluneen vuoden yhteistyöstä. Erityisesti tässä vielä Åbergin Linjalle Espooseen, missä olen saanut kuljettajana toimia. Galleriassa ruutukaappaus yhtiön jouluisesta facebookpäivityksestä. Kiitos ja rauhallista joulua kaikille!

15.12.2017 -Arto
Tässä joulun kohta saapuessa tein tänään yhteenvetoa kuluneesta puolivuotisesta kaudestani apurahataiteilijana.

Anna-mummun runoja on tullut sävellettyä. Suunnitelma oli lausua runoja ja soittaa niiden lomaan sopraanosaksofonille sävellettyä musiikkia. Runot kuitenkin lähtivät syntymään lauluiksi, joten niitä sitten tein. Toki sävelsin myös saksofoniasioita. Lopputulokseen voin olla aivan tyytyväinen, varsinkin kun tuo Joulujuhlana ennätti lopulta ihan single-julkaisuksi asti. Lauluja ennätin jo esittääkin pariin otteeseen syksyn aikana.

Myös muita sävellyksiä syntyi ja joitain sovituksiakin. Esiinnyin sooloartistina. Työskentelin muusikkona Freijassa, Elisa Laiho Acoustic Flow:ssa sekä Tallarin ja Jesse Kaikurannan kanssa.

Koitin tällä kaudella edistää muusikon uraani kaikin mahdollisin keinoin. Toivon edelleen elättäväni itseni tällä ainoalla asialla, mitä edes jollain tapaa osaan. Suurena asiana pidän myös sitä, että ylitin monta traumaattista kynnystä ja otin pianon takaisin instrumenttivalikoimaani. Sehän on kontrabasson jälkeen pisimmälle opiskelemani soitin. Vanhat tutkintotraumat saavat jäädä jo taakse. Ja kun korvatkin kestävät jälleen pianon voimakkaita atakkeja kuulla, on ollut todella palkitsevaa ottaa piano keikoille mukaan. Kiitos minua tässä uskaltautumisessa tukeneille ystäville!

Helposti voisi apurahataiteilijana toimia puolta vuotta pidempäänkin. Ne on ihania hetkiä, kun saa hetken vailla huolta huomisesta leivästä keskittyä vain aitoon tekemiseen. Kiitos taiteen edistämiskeskukselle tästä toisestakin mahdollisuudesta!

Nyt vähitellen Joulun kautta uuteen vuoteen ja uusiin tuuliin. Kalenterissani on vielä paljon vapaita hetkiä keikoille, kannattaa kysyä. Ja kyllä edelleen teen myös hierontoja ja jäsenkorjausta soveltavia hoitokäsittelyjä, ajanvaraus onnistuu helposti puhelimitse. Hoitopöytä on melkein aina mukana myös keikkareissuilla ja silloinkin, jos olen Åbergin linjalla bussikuskina Espoossa. Todennäköisesti sitäkin jokin kiireisin pätkä keväällä jälleen tuo tullessaan…

Nähdään ja kuullaan! Iloista joulunaikaa ja onnellista uuden vuoden alkua kaikille!!! 🙂

06.12.2017 -Arto
Onnea kotimaamme Suomi satavuotispäivänäsi!
Freijan onnittelulaulun sävelin, linkki alla.

01.12.2017 -Arto
Eilen esiinnyin Vetelin urheilukeskuksessa. Johdin Perhonjokilaakson suurkuoroa yhden laulun verran ja lauloin toisen. Oli hieno avaus tällaiselle uudelle toiminnalle yhdessä vasta perustetun Perhonjokilaakson nuorisojousiorkesterin kanssa.

Samalla päätimme Kaustisen Hääkuoron syyslukukauden ja nyt on aika puuhata apurahakauden viimeisen kuukauden ajan kaikkea luovaa ja suunnitella tulevia.

Muistutan myös, että edelleen teen musiikin lisänä tuota hoitokäsittelyä, jossa yhdistän klassiseen hierontaan hermorata- ja sidekudoskäsittelyä, kaustislaista jäsenkorjausta sekä saarijärveläis-kemiläistä hoitokäsittelyä. Moni on näistä saanut avun, kun on ollut alaselkäkipuja, jalkojen vaivoja ja selkä-hartiaongelmia. Varaa aika ja kokeile!

27.11.2017 -Arto
Kiitos kaikille, jotka ootte jo käyneet kuuntelemassa Joulujuhlana -sinkun! Jos tykkäsitte, niin saa kertoa muillekin 🙂

Hääkuoron uusimmasta levystä on tulossa arvio Kansanmusiikki-lehteen, näkyy olevan jo lehden verkkosivuilla. Lukemaan pääset tuosta ”lue lisää” linkistä alta.

Levyuutuuksia 4/2017

16.11.2017 -Arto
Uusi single ”Joulujuhlana” nyt julkaistu Spotifyssä 🙂 Tervetuloa kuuntelemaan oheisesta linkistä! Jos haluat ostaa raidan, löydät iTunes -kaupan painikkeen etusivulta ja ”Kauppa” -sivulta!

11.11.2017 -Arto
Ilon päivä, kun Anna-mummuvainaan sanoihin tekemäni Joulujuhlana -laulun sinkku on nyt masteroitu. Kansikuvaa vielä hiotaan. Sitten onkin jo aika tehdä Ajan Musiikin ihkaensimmäinen digisinkku-julkaisu 🙂

Seuraappa Spotify:ta ja iTunes-storea, niihin se sinkku sitten tipahtaa, kun kaikki lopulta on valmista 🙂 Laitan linkin tietenkin myös tänne heti, kun raita on saatavilla!

08.11.2017 -Arto
Joulua odottavissa tunnelmissa täällä työmaalla jälleen 🙂 Miksausta ja hiomista studiossa…

27.10.2017 -Arto
Tein sen taas… 😀 Hankin netin halvimman… tällä kertaa lumilingon. Käytin sen parissa joitain tunteja kaasuttimen säätämisen parissa. Sain sen sitten lopulta käymään ja lunta varmaan onkin tiedossa vielä talven mittaan pöllyytettäväksi enemmän kuin eilen tuli.

Toki päähuomioni on ollut musiikissa, lähinnä äänittämisessä tällä viikolla. Monta raitaa on tallessa, toivottavasti jotain vielä niistä jatkossa kuullaankin 🙂 Stay tuned, niinkuin amerikoissa sanotaan 😉

Nyt mun on kuitenkin aika laittaa tietovälineet kiinni ja vetäytyä olemaan hetki täysin poissa linjoilta.

Saat minuun yhteyden normaalisti jälleen 7.11. Kuulemisiin!

17.10.2017 -Arto
Viime viikolla tehtiin Freijalla 15 koulukonserttia, se oli hyvä viikko. Nyt oon vähän puhaltanu saksofonia ja kirjoittanut kuorosovitusta ja hoitanut jos jonkinlaista asiaa.

Tänään auto oli huollossa ja päätin kävellä odottaessa lähimmälle kirjastolle tekemään nuotteja. Matka oli reilu 3km yhteen suuntaan. Siinä tallustaessa oli aikaa katsella ihmisiä. Oli menijää ja tulijaa ja työntekijää moneen lähtöön. Ajoittain silmät aukeavat oman työn sirpaleisuudelle ja työpäivien muodottomuudelle ja kokonaisvaltaisuudelle -tuppaa unohtumaan, että muusikkoyrittäjänkään ei oo pakko olla töissä joka päivä ympärivuorokautisesti. Olen lähes unohtanut, miltä työpäivän jälkeen tuntuu, kun ne ei tavallaan ala ja lopu lainkaan.

J.Karjalainen teki takavuosina laulun Mading. Siinä lauletaan jotenkin, että ”Sanotaan, että maailma on pieni ja kokoajan pienenee, mutta maailma ei ole pieni, kun kävelee.”

Fiksusti sanottu 🙂

11.10.2017 -Arto
Sain eilen olla mukana illallisella keskustelemassa musiikin tohtorin ja sellaiseksi jatko-opiskelevan kanssa. Voi kuinka inspiroivaa oli välillä saada tuulahdus syviä ja avaria kypsyneitä ajatuksia. Nyt kun jo puolitoista vuotta oon ollu poissa kaikesta somesta, huomaan että mullakin on ajattelukapasitteettia, jota olisi välillä kiva käyttää muuhunkin kuin huoleen siitä, että millä ihmeellä elän taas ensi tammi-helmikuun tai siitä eteenpäin. Erittäin virkistävä lennähdys ajatuksille hetkeksi ihan uudelle radalle.

8.10.2017 -Arto
Toissailtana oli hyvä keikka. Kiitos tosi paljon kaikille noin neljälle kymmenelle lipun ostaneelle. Elokuussa hankkimani keikkapianokin oli nyt käytössä ja tunnen ylittäneeni oikeasti ison kynnyksen, kun esiinnyin sitä soittamalla useammassakin biisissä. Omat lauluni ovat ihan kohtalaisessa esityskunnossa. Intiimit konserttipaikat hoi: täällä olisi pohdiskelevaa laulua nelikymppisen miehen esittämänä kiva tunnin ja vartin setti. Aletaanko esiintymissopimusta laatimaan…? 😉

28.9.2017 -Arto
Ensi perjantain keikastani on olemassa musiiki ry:n tekemä face-tapahtuma. Linkki alla, tervetuloa keikalle 🙂

https://www.facebook.com/events/118398522171294/

27.9.2017 -Arto
Sattuipa niin, että luonani pistäytyi dokumenttielokuvaa tekevä kolmikko, joka halusi tietää jäsenkorjauksesta, verenseisauttamisesta ja kansanparantamisesta. Myös musiikkiani toivottiin elokuvan käyttöön. Toivottavasti kaverit saavat tuotannolleen rahoitusta, jotta projekti toteutuu. Ja toivottavasti filmi joskus tuottaa jotain hyvää ja myönteistä kansanparannukselle ja perinteiden vaalimiselle.

22.9.2017 -Arto
Oon treenaillu kovasti tulevaa soolosettiä 6.10. keikalle. Mukana on uusia biisejä. Samalla on tässä ollut kaikenlaista ojanpenkomista ja polttopuulaania. Nyt ku flunssa iski, on pakko pitää pari päivää taukoa ja antaa lihasten palautua.

Tulin tehneeksi pienen mainoshenkisen laulun Ahkeralle sankarille. Linkki alla 🙂 Hyvää viikonloppua kaikille!

15.09.2017 -Arto
Setti kypsyy ja valmistuu rauhallista tahtia. Seuraava soolokeikka mulla on 6.10.17 ravintola Pelimannissa Kaustisella. Syntyi tuossa uusi sävellys traditekstiin Hääkuorolle ja muutakin tässä pikku hiljaa pulpahtelee. Kivaa viikonloppua kaikille!! 🙂

04.09.2017 -Arto
Täällä kaikki hyvin. Viime viikko vierähti sopivassa tasapainossa säveltämisen ja puiden kaatamisen kesken. Demoäänittelyä on työn alla ja Hääkuorolle uutta laulettavaa. Saksofoni-instrumentaalien parissa on ollut hieman hiljaisempaa -runot ovatkin alkaneet elää lauluiksi. Pääasia, että elämää on 🙂 Ja huomenna sitten Freijan kanssa kiertuereissulle, jee! 🙂

23.08.2017 -Arto
Otin ratkaisevan askeleen. Hankin sen keikkapianon. Ikuiseen köyhäilyyn tottuneena ostin tietenkin netin käytetyistä sen kaikkein halvimman. Aamupäivällä paketti saapui ja pääsin toteamaan, että taaskaan halvalla ei saanut hyvää vaan sai kovia kokeneen, kolhiutuneen ja rikkinäisen. No eihä siinä, purkasin pianon ihan atomeiksi, putsasin, liimailin ja oikaisin vaurioituneita koskettimia ja kiinnikkeitä ja nurkkia. Lopputulema on se, että kahdeksan tunnin ahkeroinnin jälkeen mulla on kuin onkin ihan mukavasti toimiva keikkapiano. Nyt siis sopii säestys- ja taustamusakeikat myös entisellä pääinstrumentilla pianolla! 🙂 Tilaa ihmeessä!

22.08.2017 -Arto
Aika kuluu yllättävän nopeasti. Kohta on puolivuotisestakin jo kolmasosa takana, hui. Muutama laulu, teemoja ja ajatuksia on onneksi syntynyt ja tietenkin keikkoja tehty. Eiköhän se projekti siitä vähitellen 🙂 Vielä saan onneksi rauhassa paneutua asioihin, vain yksi oppilas ja Hääkuoron aloitus on tämän päivän agendassa. Lähdepä muuten lauantaina Salamajärven kansallispuistoon kuuntelemaan Keski-Pohjanmaan kuorojen yhteistä konserttia luonnon helmassa. 26.8. klo 13, Koirasalmen luontotuvalla, tervetuloa!

18.8.2017 -Arto
Onpas ollut kiva viikko, kun olen saanut rauhassa keskittyä musiikintekoon. Muutama juttu onkin syntynyt. Tästä on hyvä jatkaa ja toivottavasti pääsen pian esittämään ja myös julkaisemaan uutta musaa. Iloista mieltä viikonloppuun kaikille sivustoani seuraaville! 🙂

11.8.2017 -Arto
Pari tiukkaa äänityspäivää Ylelle Tohlopissa takana. Tänään ajoin aamuvuoron bussia tässä välipäivänä ja tein pari hierontaa perään. Huomenna lauantaina 12.8. klo 14 Freijalla lastenkonsertti Esplanadin lavalla Helsingissä. Tervetuloa!!

07.08.2017
Ja seuraavaksi Artolla ohjelmassa kantanauhoitus ylelle. Soili Perkiön lauluja kivassa seurassa 🙂 Jee! 🙂 Kaikki soittimet messiin… 😀

05.08.2017 -Arto
Olipa nasta ilta Steamissa eilen, tosi kiva oli esittää omia ja lainalauluja. Yleisöäkin oli mukavasti. Jesse lauloi oman osuutensa niiiin tosi hyvin!

Säestin melkein kaikki keikan biisit kitaralla. Taas ymmärrän yhä paremmin, kuinka paljon monipuolisemmin ja tarkemmin sitä soitinta voisin osata soittaa. Treenattavaa riittää vuosiksi. Arvostan niitä upeita kitaristeja, joiden kanssa saan tehdä töitä.

Samalla on alkanut kyteä ajatus oman keikkasähköpianon hankkimisesta. Ehkä on jo aika päästä muinaisista tutkintotraumoista ja saada niistä kaikista pianon ääressä vietetyistä harjoitusvuosista ilo ja hyöty mukaan keikoille asti…?

25.7.2017 -Arto
Huomio huomio! Perjantain 4.8.17 Steam Hellsinki -keikan esiintyjä on vaihtunut. Elisa Laiho Acoustic Flow ei pääsekään keikalle, mutta sen sijaan teen soolosetin ja vierailijaksi tulee Jesse Kaikuranta, jonka kanssa esitämme yhdessä Jessen hittejä ja vähän folkimpaakin ohjelmistoa. Tervetuloa kuuntelemaan! Jos on hyvä sää, on keikka terassilla! 🙂

24.7.2017 -Arto
Pienen pieni lomaviikko on pidetty ja olen palannut jälleen rakkaan ammattini pariin. Toimistoasioiden hoidossa meni ensimmäinen päivä sujuvasti. Nyt on aika tehdä jälleen luovaa työtä. Apuraha, jonka Taidetoimikunnalta sain, antaa minulle loistavan mahdollisuuden keskittyä säveltämiseen, sovittamiseen ja omien teosten esittämiseen. Seuraavan kerran laulan omaa tuotantoa ylihuomenna keskiviikkona iltahartaudessa Pappilanniemessä Kaustisella. Esitän yhden Anna Anttilan runoon säveltämäni laulun. Myös muuta musiikkiohjelmaa on luvassa 🙂

11.7.2017 -Arto
Onnea isälle, Teuvo Anttilalle mestaripelimanniksi nimittämisen johdosta! 🙂

10.07.2017 -Arto
No niin, tänään on sitten Kaustisen juhlien avauspäivä ja verenpaine tykyttää korkealla, kun niin kovin paljon on asioita yhtäaikaa käynnissä. Ja niiiiin paljon pitäisi osata lyhyessä ajassa tehdä parhaan taitonsa mukaan. Tulepa keikoille kuuntelemaan ja toteamaan, kuinka mun käy 🙂 Ainakin Hääkuoron kirkkokonsertti torstai-iltana ja levynjulkkarikeikka ktk:ssa perjantaina ovat varmasti kuunteluelämyksiä kumpikin. Uskallan suositella!

07.07.2017 -Arto
Hei nyt sitä saa!! Nimittäin Kaustisen Hääkuoron uusi levy ”Kansanlaulun taikaa” on hankittavissa nyt myös tämän sivuston verkkokaupasta. Levy toimitetaan 10.7. alkaen.

Levykauppa on mukanani myös, kun kohta lähden tästä kohti Rääkkylää ja Kihausta, missä Freijalla on huomenna 8.7.17 kaksi keikkaa. Tule! 🙂

4.7.2017 -Arto
Wow, yksi urakka on takana, kun Hääkuoron ”Kansalaulun taikaa” levyt eilen saapuivat painosta. Julkaisu Kaustisen festivaaleilla ensi viikolla on siis nyt varmaa. Jännä kuulla, mitä mielipiteitä albumi herättää 🙂 Haapaveellä oli kivat juhlat ja kaksi mukavaa keikkaa Freijan kanssa päälavalla. Huomenna keskiviikkona pääkaupungissa kannattaa suunnistaa Steam Hellsinki:n terassille, kun siellä Elisa Laiho Acoustic Flow klo 19. Lauantaina sitten kuullaan Freijaa Kihauksessa. Tulkaahan kuulolle! 🙂

28.6.2017 -Arto
Seuraavat keikat mulla ovat Haapavesi Folk nyt pe ja la Freijan kanssa. Ke 5.7. Elisa Laiho Acoustic Flow Steam Hellsinki:n terassilla klo 19. La 8.7. kaksi keikkaa Kihauksessa Freijan kans. Tulkaa ihmeessä kuulolle, kivoja settejä on tiedossa. 🙂 Pienenä uutuutena keikoilla nähdään 5-kielinen uke-basso, jonka eilen posti toi. Varsin inspiroiva uusi askel sillä tielläni, että mahdollisimman hyvä soundi mahdollisimman pienessä koossa; siis roudauksen minimointi. Selkä pysyy terveempänä, kun kontraa kantaa vain sinne, missä sitä aivan oikeasti tarvitaan. 🙂
Apuraha-kausi alkaa parin päivän päästä. Olen intoa piukeena siitä, että saan rauhassa keskittyä jälleen olennaiseen 🙂 Kaikenlaista hommaa on tiedossa kyllä enempikin kuin puoleksi vuodeksi. Kiva nähdä, mitä kaikkea ehtii toteuttaa 🙂

16.6.2017 -Arto
Tänään on julkistettu tieto, että Pohjanmaan taidetoimikunta on myöntänyt minulle puolivuotisen työskentelyapurahan taiteelliseen työskentelyyn 🙂 Kiitos! Linkissä Ilkka-lehden artikkeli 16.6.17 kuvana.

15.6.2017 -Arto
Voi kuinka ilahduin, kun teoston tilitysraportti kertoi, että viime vuoden syyskuussa Vuosi ku vuoristorata -biisini oli soinut ylellä, Jokaniemen sävelradiossa. Ja ilmeisesti sitä ei ollut haukuttukaan, ainakaan ei käynyt ilmi ohjelman sivulta. Onnen tunne 🙂

13.6.2017 -Arto
Taksituurit onkin nyt jo ajettu ja keskityn täällä kuuntelemaan Hääkuoron levyn masterointeja. Eilen tein pistokeikan Helsinkiin Annantalolle soittamaan tanssit Freijan kanssa. Onneksi on pendoliino ja uke-basso, niin pikakäyntikin oli tällä kertaa mahdollinen. Toivottavasti 12.8. Etno-Espalla on eilistä parempi sää ja useammat pääsevät Freijan soitosta nauttimaan silloin. Freijaa kuullaan myös Haapavesi Folkissa sekä Kihauksessa. Kaustisen juhlien ohjelmaan Freija ei tällä kertaa mahtunut ja soolosetilleni ei myöskään siellä ollut tarvetta. Olen festareilla kuitenkin Hääkuoron kanssa ja Tallarissakin vierailemassa parilla keikalla. Nähdään!

9.6.2017 -Arto
Tässä onkin ollut monenlaista meneillään yhtäaikaisesti. Tällä viikolla olen kuunnellut Hääkuoron tulevan levyn miksauksia, ja kohta ne ovatkin jo masterointia vaille kunnossa. Matti Laitinen on todella ammattitaitoinen äänittäjä ja miksaaja! Samanaikaisesti olen ollut Tallarissa vierailemassa, treenattiin kesän Jesse Kaikuranta -setin biisit kuntoon. Ja jottei kävis aika pitkäksi, on tuossa pihassa vielä Risto Tuomelan taksikin, jota ajan kesälomatuurauksen ajan. Onneksi kiire on vain hetkellistä 🙂 Kivaa kesäistä mieltä kaikille!

4.6.2017 -Arto
Eilen esiinnyttiin Freija-yhtyeellä folk up , lakkiaisissa. Teimmepä uuden onnittelulaulunkin, Matti Laitinen sävelsi ja Freija sanoitti yhdessä. Linkki alla 🙂 Tänään ollaan vielä Musiikkitalon lavalla keikalla, kun Käpylän musiikkiopisto juhlii 60-vuotisuuttaan.

 

2.6.2017 -Arto
Tänään esiinnymme Elisa Laiho Acoustic Flow -triolla Steam Hellsinki -yökerhon kesäkauden avajaisissa klo 19 ja 21. Kaikki sinne pliis! 🙂

https://www.facebook.com/SteamHellsinki/photos/a.1490137124541937.1073741827.1490135471208769/1874231802799132/?type=1&theater

 

2.6.2017 -Arto
Juuri tänään arvostan kulttuurin tukea julkisista varoista erityisen paljon. Hieno video linkkinä. 🙂

 

28.5.2017
Tänään sunnuntaina esitämme norjanreissun kenraalina Crystal Flame -esityksen Snellman-korkeakoululla Jollaksessa Helsingissä klo 14. Illalla lennetään sitten Bergeniin keikalle. Kivaa saada soittaa fonia ja tehdä töitä näin upeiden pitkäaikaisten yhteistyökumppanien kanssa. Valaistus ja kuvataide ovat Klaus Salomaan käsialaa, eurytmistinä toimii Irmeli Salomaa ja tekstit lausuu Yvonne Karsten. Upeita taiteilijoita!

26.5.2017 -Arto
Kiitän vielä kerran lämpimästi Musiikinedistämissäätiötä saamastani VAKA-tuesta Uuden vuosisadan laulut -klubikiertueeseen. Tuki auttoi merkittävästi klubin järjestämisessä. Kiitän kaikkia kevään klubeilla esiintyneitä, Anssia, Mattia, Elisaa ja Lauraa. Teitte upeita konsertteja, todella hienoja tunnelmia! Mahtavaa, kun pääsin myös itse kuusi keikkaa seurassanne heittämään omien biisieni kanssa! Nyt on menossa Hääkuoron tulevan levyn miksausten kuunteluvaihe. Samalla treenaan Elisa Laiho Acoustic Flow -ohjelmaa, kun seuraava keikkamme on ensiviikon pe 2.6.17 klo 19 Steam Hellsinki:n terassilla. Tulkaa sinne! Viimeistelen myös Crystal Flame -esityksen saksofonisoolojani, joita ylihuomenna sunnuntaina matkustetaan Norjan Bergeniin esittämään 30.5.17. Työlistalla on myös tulevien Kaustisen festivaalien treenattavia juttuja, kuten Tallarin ja Jesse Kaikurannan yhteiskeikan biisit. Samalla yritän ehtiä takaisin Pääkaupunkiseudulle esiintymään Freijan kanssa valmistujaisissa ja Helsinkipäivänä 12.6.17 Annantalon sisäpihan tanssiaisissa… Ai niin ja Åbergin linjan bussia koitan ajaa jossain välissä ja kyllähän tuota tuli syksyllä lupauduttua myös Kaustisella Taksi Risto Tuomela Oy:n kesälomatuuraukseenkin tähän samaan kesäkuun taitteen sumaan…. Jos tarvit hierontaa, niin yritetään sopia käyntiaika johonkin väliin. Tekemistä siis piisaa, moikataan kun tavataan! 🙂

18.5.2017 -Arto
Ajan tässä pienen hetken bussia pk-seudulla. Jos kaipaat hierontaa, mulla on hoitopöytä messissä. Ota yhteyttä, niin sovitaan hoitokäynti ajovuorojen lomaan!

15.05.2017 -Arto
Kulunut viikonloppu vietettiin johtamani Kaustisen Hääkuoron kanssa Kaustisen kirkossa äänittämällä tulevaa levyä. Freijastakin tuttu Matti Laitinen äänitti ammattitaidolla. Olipas tosi kiva sessio!

7.5.2017 -Arto
Huhheijaa! Kuusi klubia on nyt pidetty ja monta upeaa uutta laulua kuultu. Kiitän lämpimästi vierainani olleita artisteja: Matti Laitista, Anssi Känsälää, Elisa Laihoa ja Laura Sippolaa. Loitte hienoja tunnelmallisia hetkiä klubiyleisön nautinnoksi! Toivottavasti jatkoa joskus seuraa ja yleisö löytää meidät entistäkin sankemmin joukoin!

3.5.17 -Arto
Uuden vuosisadan laulut kajahtavat taas tänään Steam Hellsinki:ssä, huomenna Riihimäen Vihreässä talossa ja perjantaina Miekkiön Seuratalo Kisalassa. Tule!

25.4.2017 -Arto
Tänään Vetelin kirkossa klo 19 Hääkuoron ”Mä kuinka kiittää voisinkaan” konsertti. Tule! Ja jos et pääse, ni kuuntele linkistä ylen Etnoiltaa, siellä tulee yhtäaikaa Freijan konserttia viime kesän festivaaleilta 🙂

22.04.2017 -Arto
Eilen oli kiva keikka Salonkylän iltamissa. Oli ilo saada olla mukana upeiden artistien joukossa. Kiitos Musiiki ry ja kaikki järjestävät tahot!

Freija teki Soivan Kansanlaulukirjan. Nyt sitä viimein saa! Ensimmäisiä arvostelujakin on jo kirjoitettu. Lue lisää linkistä!

http://kaunispaiva.net/2017/04/soiva-kansanlaulukirja/

19.4.2017 -Arto
Perjantaina 21.4.2017 klo 19 Iltamissa Salonkylän Ns:llä esiinnyn soolona pienellä sikermällä. Jee 🙂

https://youtu.be/9f1WgtL64cs

18.4.2017 -Arto
Tänään tehtiin Freijalla kaksi koulukonserttia Laihialla ja yksi Vähäkyrössä. Sitten ajoin Kaustiselle opettamaan bassonsoittoa ja lopulta johtamaan Hääkuoron harjoitukset. (Tiistaina 25.4. klo 19 on tulossa hieno keikka Vetelin kirkossa.) Joskus tämä työ yllättää rankoilla päivillä ja saa miettimään kaiken mielekkyttä. Mutta kivaa tämä ainakin on, siitä ei pääse mihkään! 🙂

10.4.17 -Arto
Hei super kivaa! Iitin seutu -lehdessä oli arvio Perheniemen klubista! Valokuva jutusta on tuolla klubin sivulla. Kiitos Pekka L. kuvasta!

9.4.2017 -Arto
Hienoja hetkiä klubin parissa ja viisi hieronta-hoitoasiakasta takana. Vielä kun kuusi hierontaa tässä kohta teen, niin olenkin varsin valmis siirtymään kotiin päin välillä 🙂 Kiitollinen olen siitä, että työtä tämänkin verran sentään on 🙂 Pysytään kuulolla ja keikkoja tosiaan mahtuu kalenteriin vielä, rohkeasti vaan yhteyttä ottamaan!

7.4.2017 -Arto
Hip hei! Nyt on ensimmäiset kolme Uuden vuosisadan laulut -klubia pidetty! 🙂 Monta hienoa hetkeä sain kokea ja monesta omasta ja Anssin sekä Matin laulusta nousi esiin uusia kukintoja mieleen matkan varrella. Kiitos upeat artistit! Kiitos keikkapaikkojen mainiot yhteistyökumppanit! Toukokuussa sitten taas uusin lauluin ja uusin voimin! Kannattaa tulla kuuntelemaan!!! Klubin sivulle päivittyy kuvia ja videoita tilaisuuksista tässä vähitellen…

7.4.2017 -Arto
Voi kuinka kivaa on, kun tämä klubi on startannut! Matti Laitinen ja Anssi Känsälä ovat tehneet upeat setit Steamissa ja Perheniemessä ja itsekin onnistunut ihan kelvollisesti 🙂 Yleisöä molempiin olisi vielä vähän sopinut lisääkin, mutta toivotaan, että tänään Miekkiössä klubin kolmannella keikalla paikka pullistelee väenpaljoudesta! Tulkaa kaikki mukaan!! Kisalantie 8, 15700 LAHTI. Hyvää musiikkia, hienoja uusia lauluja on kuultavana! 🙂 Uutta videotakin klubilta aion laittaa julki, kun vain ennätän saada kaiken tekniikan pelaamaan ja editoinnin sujumaan.

4.4.2017 -Arto
Ilmassa on jännittävää väreilyä. Huomenna keskiviikkona 5.4. tärähtää ensimmäinen Uuden vuosisadan laulut -klubi Steam Hellsinki:ssä! Tule kuuntelemaan!

http://steamhellsinki.fi

31.3.2017 -Arto
Videota pukkaa. Oon tässä harjoitellut video-asioita, jotka kieltämättä ovat olleet minulla varsin lapsenkengissä. Nyt on muutama uusi biisivideo youtubessa. Apurahaa ei saa, jos ei ano joten hakemusta on väännetty. Toivo elää. Tunnelma tiivistyy myös Uuden vuosisadan laulut -klubin ympärillä: Ensi viikolla annamme parastamme Anssi Känsälän ja Matti Laitisen kanssa Hki-Perheniemi-Miekkiö. Tule!!

23.3.2017 -Arto
Tällä viikolla olen laittanut liikkeelle tiedotuksen tulevista Uuden vuosisadan laulut -keikoista. Tietoa saa tosi mieluusti levittää, että saadaan mahollisimman paljon väkeä kuulemaan keikkoja 🙂 Treenaaminen ja uusien biisien kehittely ovat kyllä tosi kivoja duuneja… Kiva viikko! Tulevana viikonloppuna Hääkuoro pitää harjoitusleiriä ja valmistelee ohjelmistoa tulevalle levylleen sekä kesän kirkkokonsertteja ja Kansanlaulun taikaa -konsertteja varten. Sain juuri tiedon, että viime vuoden toukokuussa oli ylen levylautakunnassa arvosteltu biisini Ihastusta netissä. Eivät sitten tykänneet… 😀

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/05/07/levylautakunnassa-taydellista-poppia-menneisyyden-bandilta-monkees-back

18.3.2017 -Arto
Oi joi, olipa antoisa kiertue Freijalla. Ja väleissä ennätin tekemään muutaman kotikäynnin hieronnan ja käsittelyn parissa. Nyt pienen reissuflunssan oireita hoitaessa kirjoitin Uuden vuosisadan laulut -klubin lehdistötiedotteen valmiiksi. Voit lukea sen klikkaamalla alta. Pidetään pyörät pyörimässä! 🙂

7.3.17 -Arto
Tällä viikolla ensin tuotan klubia, opetan ja johdan kuoroa. Sitten perjantaina kuullaan Freijan koulukonsertit Keravalla. Lauantaina Freija keikalla Turussa ja Köyliössä. Sunnuntaina Freijalla kaksi lastenkonserttia Ideaparkissa Lempäälässä. Ma-ke ensi viikolla koulukonsertit Parkano, Mikkeli ja Helsinki. Väleihin sijoittelen vielä muutaman hieronta/hoito-kotikäynnin. Kyllä tekee hyvää, kun on töitä. Otappa rohkeasti yhteyttä, jos vaan tarvit hyvää esiintyjää tai paikat on jumissa. Teen parhaani auttaakseni asiaa! 🙂

27.2.2017 -Arto
Ai ai, nyt onneksi on jälleen äksöniä. Tällä viikolla on Freija keikalla Steam Hellsinki -yökerhon 2-vuotisjuhlassa 2.3. Elisa Laiho Acoustic Flow esiintyy Bottalla pe 3.3. Parisuhdekeskus Katajan tilaisuudessa. Lauantaina 4.3. esitetään Järvenpäätalon Aho-salissa Hanni Autereen teos On the Way There. Väleissä teen hierontoja ja hoitoja sekä jatkan Uuden vuosisadan laulut -klubin tuotantotyötä. Kiva, kun on taas vähän vilkkaampaa 🙂 Otahan yhteyttä, jos vain millekään keikalle olis tarvetta! Laitetaan ohjelma kuntoon!

14.2.2017 -Arto
Hyvää ystävänpäivää! Tämän iloisen päivän tunnelmaa parantaa entisestään lauluntekijäklubini ”Uuden vuosisadan laulut” julkistaminen. Kuinka kivaa! Lue lisää oheisesta linkistä. Ja jos voit tehdä pienen palveluksen suosittelemalla fesessä kavereillekin klubin sivulla olevaa nappia käyttämällä, olen kovin kiitollinen!

8.2.2017 -Arto
Kaikenlaista kivaa on kehittymässä! 🙂 Uuden vuosisadan laulut -klubin tuotantotyö on jo hyvin liikkeellä. Tiedotusta seuraa hieman myöhemmin. Uusia ja vanhoja runo-musiikkiprojekteja, soolona, on pinnassa. Freijan seuraava levy on äänitysvaiheessa. Elisa Laiho Acousic Flow on jälleen lämmitetty keikoille. Hääkuoro valmistelee levytystä. Eli kaikenlaista suunnittelua ja valmistavaa työtä on, mutta jollainhan tarvii elää myös palkaton suunniteluaika. Olenkin onnekseni saanut joitakin hieronta- ja jäsenkorjaustöitä jälleen. Jos on tarvetta, soita ja varaa aika! Pidetään kropat kunnossa ja suunnitelmat rullaamassa! 🙂 Ja levyjä on vielä varastossa, tilaa tai nouda omasi 15eurolla…

2.2.2017 -Arto
Olen innoissani! Soitin kontrabassolla ja LAUSUIN juuri läpi 12 vuotta sitten säveltämäni Helvi Hämäläisen runoista koostuvan kokonaisuuden Joutsenen purema. Nyt haluan esittää teoksen soolona! 🙂

27.1.2017 -Arto
On ollut upea viikko. Ensin tehtiin Freijan kanssa töitä studiossa. Hanni Auteren hienoa teosta OWT treenattiin maaliskuista keikkaa varten. Välillä tein hierontaa ja hoitoa ja tänään vielä superkivat treenit Elisa Laiho Acoustic Flow:lla, pitkästä aikaa keikkoja on kesällä tulossa mm. Steam Hellsinki -yökerhon terassilla. Kivaa! 🙂

1.1.2017
Niin saatiin vuosi 2016 taputeltua pakettiin. Olipa antoisa vuosi! Täytin 40v ja Ajan Musiikki täytti 10v. Kiitos kaikille mukana eläneille! Uusi vuosi 2017 tuo tullessaan mm. Uuden vuosisadan laulut -klubini, jonka mahdollistaa Musiikin edistämissäätiön eilen myöntämä avustus. Tervetuloa siis keväällä klubeille kuuntelemaan! 🙂

22.12.2016 -Arto
Ihanaa ja raikasta Joulua kaikille! Alla olevasta lue lisää -linkistä voit ladata iTunes Storesta Ihanaa romantiikkaa 🙂

16.12.2016 -Arto
Tässä hiljaisemman keikkajakson aikana teen myös tuurausta taksinkuljettajana Taksi Risto Tuomelalle Kaustisella. Työtehtäviini kuuluvat myös vainajakuljetukset. Tässä yhteydessä voin tietenkin tarjota itseäni esiintymään myös siunaus- ja muistotilaisuuksiin.

Muistathan myös levykaupan, vielä ehtii levylahjat pukinkonttiin. Saat levyt noutamalla tai voin vaikka lähelle toimittaakin toimituskulun hinnalla. Kuulemisiin!

13.12.2016 -Arto
Vielä ehtii mainiosti hankkia levyt pukinkonttiin. Voit tehdä tilausen tuolta kauppa-sivulta tai soittaa suoraan Artolle ja sopia yksityiskohdista. 15euroa on vähän levystä, tartu tilaisuuteen! 🙂

9.12.2016 -Arto
Monenlaisen sählingin ja mm. auton palamisen joukosta nousee esiin kuitenkin se, että uusi lastenkonserttiohjelmani soolona on ensiesitetty 2.12. ja tilattavissa heti. Monet on laulut ja soittovehkeet. Kivoja lauluja ja soitinesittelyjä lapsille ja koko perheelle 🙂

28.11.2016 -Arto
Hei nyt on ilon päivä, kun levykaupan hinnasto on nyt entistäkin edullisempi! Nyt lahjalevyt pukinkonttiin 15,00 eurolla! 🙂

27.11.2016 -Arto
Hei tuo juhlamusiikkipaketti todella toimii. Eilinen tilaaja oli erityisen tyytyväinen, että ehdotin viulunsoittoa tervetulomusiikiksi ja kättelyiden sekä ruuan taustalle. Siitä syntyy hyvä tunnelma. Tanssimusiikkia tanssivat ne, joilla meni jalan alle. Jälkeen päin kertoivat tykänneensä. Popimpaa settiä ei väki innostunut pomppimaan, mutta kuuntelivat musaa kyllä ja palaute jälkeenpäin oli myönteistä. Myös erikseen tultiin kertomaan, että kiva kun ei musiikki ollut liian kovalla voimakkuudella. Paketti toimii! 🙂

25.11.2016 -Arto
Tässä viimeiset viikot olen hionut soolosettejä hääkeikalle. Nyt löytyy häävalssia, vanhaa tanssimusiikkisettiä sekä kuunneltavaa ja tanssittavampaakin poprock-settiä treenattuna. Toivonpa todellakin, että en treenannut vain yhtä keikkaa varten, vaan että tilaat minut rohkeasti juhliisi keikalle! 🙂
Keikalla käytän tietenkin Ajan Musiikin omaa äänentoistoa, joka juuri sopivasti täydentyi Mackie SRM 350 -kaiuttimilla. Eli olen valmis myös tilaisuutesi äänentoistopalveluun. Soita ja tilaa, tulen kamoineni ja hoidan homman!

20.11.2016 -Arto
Iloitsen, kun nyt huomenna esitetään Susanna Kentalan uusi ”Ruohonvihreä runosohva” -konserttikokonaisuus. Soveltuu hyvin lapsille. Pääsen itse soittamaan fonia, viulua ja bassoa. Otto Kentala on kitarassa, Susanna laulaa ja soittaa pianoa. Taimi Kentala esittää valloittavasti lehmähahmoa ja Maija Lumiaho valaisee kaiken kauniisti. Suosittelen!!

11.11.16 -Arto
Olin juuri keikoilla Tallarin kanssa. Teimme yhteensä 6 konserttia Kokkolassa, konservatorion salissa, Tuomo Rannankarin kanssa. Mukana olivat esiintymässä lapsikuoro Sävelsäkki ja Balettiopisto. Tallarin ja Tuomon yhteistyö alkoi minun aloitteestani silloin, kun toimin Tallarin määräaikaisena johtajana 2012-15. Olin tavannut Tuomon Pikkukakkosen musarullaa-ohjelman bändissä soittaessani ja halusin tehdä yhteistyökonsertin 2013 perustamaani Tallarin konserttisarjaan. Yhteistyö olikin oikein menestyksekästä ja tästä saimme jälleen nauttia.

Kuulin reissulla myös, että Ylen sivuilla on Tallarin 30v-juhlavuotta koskeva artikkeli, jossa on videoita johtajakaudeltani. Linkki artikkeliin on tuossa alla 🙂

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/paljon-onnea-tallari

23.10.16 -Arto
Nyt voit ostaa Ihanaa romantiikkaa -albumiani latauskaupoista ja kuunnella sen esim. Spotifyssä.

19.10.16 -Arto
Freijan Maijasta taitaa tulla perjantaina Musiikin Tohtori. Mahtavaa kertakaikkiaan! Siispä pakkailen soittimet autoon ja eiku menoksi. Musiikkitalossa nähdään!

05.10.16 -Arto
Hääkuoro kävi laulamassa kaksi konserttia Krakovassa Puolassa. Oli hieno reissu ja paljon vaikuttavia kokemuksia jäi mieleen. 🙂

27.9.16 -Arto
Tänään oli kiva levyarvio Kansanmusiikki-lehdessä Ihanaa romantiikkaa -albumistani. Voit lukea sen tuolta kuvat -sivulta.

7.9.2016 -Arto
Nyt on tilattavissa upea kansanmusiikkikonsertti! Kokonaisuuden aloittaa Tallari-trio, joka soittaa ja laulaa omalla tyylillään sovitettua musiikkia. Keskimmäisenä esiintyy Kaustisen Hääkuoro uudella säestyksettömällä ohjelmistollaan. Kolmantena lavalle nousee legendaarinen Kaustisen Purppuripelimannit. Tilaisuus huipentuu kaikkien esiintyjien yhteisnumeroon. Konsertin ensiesitys oli 4.9.16, kuulijat tykkäsivät.
Kysy ihmeessä lisää!

22.8.2016 -Arto
Helsingin taiteiden yössä esiintyy yhtyeemme Freija neljän keikan verran. Ensin Helsingin kaupungin museossa Falkmanin pihalla (Aleksanterinkatu 16) Kolme kokoperheen konserttia klo 18, 19 ja 20.

Illalla vielä klo 2200 Steam Hellsingin kuumimmassa yökerhossa Freija aikuiseen makuun.

Nyt kannattaa tulla kuuntelemaan!

21.8.2016 -Arto
Pikakuulumiset bussikuskirupeaman keskeltä 🙂 ”Ihanaa ku mulla on sut” -videota on katsottu yli 1000 kertaa YouTube:ssa. Kiitos teille kaikille, jotka ootte käyny katsomassa! Tavoitteissa on tehdä lisää videoita, täytyy nyt vain ensin ajaa vähän budjettia kasaan bussilla 🙂 Nähdään keikoilla tai liikenteessä!

2.8.2016 -Arto
Nyt sitä taas saa! Freijan kauan sitten loppuunmyytyä ”Kiekkumaralla -kansanlauluja lapsille” -levyä uutena painoksena.

31.7.16 -Arto
Tehtiin eilen kiva hääkeikka Freijalla. Ekaks setti pelimannimusiikkia pihalla vieraiden saapuessa. Sitten lastenkonsertti. Illalla vielä kaksi settiä tansseja mainiolla Freija-meiningillä toteutettuna, finnhitsejä ja kansanmusiikkia.

Tilaaja oli tyytyväinen!

25.7.16 – Arto
Festarit meni. Monta keikkaa oli. Nyt loman jälkeen jälleen uudella innolla töissä 🙂

Voit ostaa sivuilta levyni, tilata minut keikalle tai aivan uutukaisena voit tilata Kätevä Arto -palvelun kotiisi tekemään ne tekniset pikkuhommat, jotka jostain syystä vielä ovat tekemättä. Soita tai meilaa 🙂 Vain 29,90e / alkava tunti. Kortillakin voi maksaa tai käteisellä.

12.6.16 -Arto
Levyni sai kivan arvion Retrokki -blogissa 🙂 Käyhän lukemassa os: https://retrokkiblog.wordpress.com/2016/06/07/retrokki-kuuntelee-arto-anttila-ihanaa-romantiikkaa-2016/

26.2.16 -Arto
Ajan Musiikin kauppa on myös liikkuva. Nyt myös korttimaksun mahdollisuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *