Arton haastattelu Yle Areenassa ke 16.3.22

Yle Kokkola kävi haastattelemassa minua työelämääni koskien reilu viikko sitten. Tänään tiistaina 15.3. haastis oli lähetetty ulos ja huomenna ke 16.3. se on kaiketi kuunneltavissa Yle Areenassa osoitteessa:

https://areena.yle.fi/audio/1-62027278

Kivaa! Kuullaan taas ja laita vaikka kommenttia tähän artikkeliini, että mitä tuntoja haastis herätti 🙂

2 kommenttia artikkeliin ”Arton haastattelu Yle Areenassa ke 16.3.22

 1. Heippa 😊

  Kuuntelin haastattelusi, joka oli todella mielenkiintoinen. Olet todella ahkera ja lahjakas. Mielestäni on hienoa, että on kokemusta, tieto-taitoa ja osaamista eri aloilta ja työtehtävistä. Tällaisina aikoina, ne opinnot, kokemukset ja ystävät/tuttavat/ ihmis kohtaamiset ovat tarpeen ja tervetulleita.

  Tuossa kysyttiin siitä ammatinvalinnasta. Itse en lahjakkuudestani tiedä, mutta itse tekisin mitä vain ja motivaationi on enemmän kuin hyvin kova siihen, jotta voisin tehdä musiikista ammattini. Itselläni vain on siihen tietynlaisia haasteita. Toimin tällä hetkellä ammatissa, jossa pystyn jollakin tavalla hyödyntämään musiikkia, mutta en läheskään niin paljoa mitä janoaisin.
  Mietin jossain vaiheessa itsekin tuota kysymystä ammatista.. Nuorena jo mietin, että hommaan itselleni ”vara-ammatin”. Ja olen edelleen sitä mieltä, että haluaisin musiikista ammatin, koska onhan minulla se ”vara-ammatti” ja intohimoni on musiikki ja taide. Ikääkin alkaa olla jo reippaasti, niin tässä vaiheessa viimeistään haluaisi sitä tehdä mistä nauttisi 😄

  Olen muuten myös katsonut YouTube – kanavaasi ja todella kivaa ja hienoa musiikkia teet. My day-videosi ovat tosi mielenkiintoista katseltavaa ja kuunneltavaa. Halu tietää mitä muusikko tekee, kun on muissa töissä😉 Vetosi Edu Kettusen- Retki meren rantaan kappaleesta oli siis, niin huikean hieno veto. Nautin kovasti siitä.

  Voimia ja jaksamista tähän aikaan. Musiikki on kantava voima (ainakin itselleni)👍😊

  1. Hei! Kiitos tästä kommentistasi. Kiitos kun olet kuunnellut!
   Kyllä musiikki on ihmisessä tosi syvällä. Vaikka tekee välillä muuta, ei se mielestä mihinkään häviä. Muusikkous on persoonaan sisään rakentunut asia. Sitä sitten vain on se muusikko myös muuta tehdessään. Tsemppiä ja intoa kaikkeen tekemiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *