Purentalihasten hieronta

Kävin jatkokoulutuksessa, sehän on koulutettujen hierojien lakisääteinen velvollisuuskin. Sain aivan mahtavan hyvää lisäosaamista purentalihasten hierontaan!

Olen aikoinaan saanut itse merkittävää hyötyä purentalihasten jännitystiloista johtuviin kireyksiin ja korvien soimiseen käymällä Voice massage -hierojalla, jolla purennan käsittelyyn oli erikoisosaamista.

Nyt pystyn tarjoamaan purentalihasten hierontaa ja purennan manuaalista käsittelyä myös omalle asiakaskunnalleni. Tästä tulee olemaan hyötyä monille. Hammaslääkäreistäkin osa on sitä mieltä, että purentakiskon käytölle tueksi tai jopa vaihtoehdoksi sopii purennan lihaksia rentouttava hieronta.

Jos siis olet bruksaaja, narskutat hampaita öisin, soitat puhaltimia, käytät ääntäsi tai puhut paljon työksesi taikka kärsit purentaperäisestä tinnituksesta, tervetuloa hierontaan. Kokeile, voisitko juuri Sinä hyötyä käsittelystä ja saada vaivoihin ja kireyksiin helpotusta.

Ajanvaraus hierontaan tästä. Valitse ”yhdistelmähoito” niminen hierontatuotteeni ja kerro viestikentässä, että kyse on purentalihasten hieronnasta. Hoidon kesto asiakkaan mukaan vaihtelee 45-90min välillä. Tyypillisesti n. tunti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *