Kiitos vuodesta 2023

Tämä vuosi on ollut parempi. Koronan jälkeen ensimmäistä kertaa sain taas muusikon työtä elannoksi asti ja olen siitä onnellinen.

Janne Behm aktivoitui ja tehtiin keikka bändillä Myöhemmin löydetyt. Äänitin kanttoriyhdistyksen joululevyn. Käytiin Emma-ehdokkaina Freijan ja Verso ry:n kanssa. Aloitin pop-jazz-ammattiopinnot saksofonilla.

Omat solistivierailija-konsertit keväällä Tallarin konserttisarjassa olivat minulle erittäin merkittävät. Konsertisarjassa, jonka itse perustin yli kymmenen vuotta sitten, kun olin Tallarin määräaikaisena johtajana. Tallari myös työllisti minua muille keikoille, nekin olivat tärkeä osa tämän vuoden työelämääni.

Ajoin Hilli&Saarisen pururekkaa keväällä ja kesällä. Esiinnyin kaksissa hautajaisissa saksofonistina. Freija teki pitkän toimintansa ensimmäiset ulkomaankeikat Ruotsiin ja Liettuaan.

Vuosien tauon jälkeen teimme jälleen yhteistyötä Elisa Laihon kanssa, se vaan on niin mahtavaa kun kaikki toimii helposti yhteen musiikin äärellä yhdessä. Jatkoa seuraa.

Syksyllä oli lisää Tallarin koulukeikkoja. Jouhikko nousi niissä vahvasti mukaan soittimekseni. Samoin kuin duo-ohjelmistossa, jota Maija Karhinen-Ilon kanssa valmistimme ja kävimme esittämässä.

Pääsin tuuraajaksi Poppilan hätävara -bändiin. Ensin kiertueelle basisti-fonistina ja sitten toiselle reissulle kosketinsoittaja-saksofonistina. Se oli tosi kivaa myös ja oli mukava pitkästä aikaa päästä konserttikeskuksen keikoille, siellä hyvä järjestelmä ja hommat toimii. Ei tarvi majoituksista eikä laskujen suorituksista murehtia.

Joulukuun alussa ajoin pitkästä aikaa jälleen H&J Paavola Oy:n turverekkaa pari päivää. Ehkä jatkoa seuraa tarvittaessa. Kaiken keskellä hieroin ja jäsenkorjasin vuoden aikana asiakkaitani milloin kotosalla ja milloin reissuissa. Noin päivä viikossa on ollut mahdollista tehdä tätä hoitotyötä viime aikoina.

Vielä on yksi rutistus ennen joululomaa: Arto Anttila Quartet kokoontuu ensimmäisiin harjoituksiin keväällä Kokkolassa kuultavaa opinnäytekonserttiani varten. Ohjelma on jazzia.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Kiitos kaikille yhteistyöstä ja rauhallista joulun aikaa sekä onnellista uutta vuotta 2024!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *